Premini masculí: Bàsquet Vilafant taronja 63 - CEB Girona vermell 13

Han jugat: Mar, Ciro, Enric, Jofre, Laia, Ruth, Toni, Neó, Pep, Arnau, Martí, Albert.

Aquest dissabte hem jugat amb el CEB Girona vermell començant així la segona volta d'aquesta primera fase.

Ha estat un bon partit i hem vist petites millores respecte els altres partits. Continuem sortint ràpid al contraatac i cada vegada entenem més que necessitem córrer oberts per a rebre en bones condicions. Avui ho hem vist en algunes jugades, tot i que a vegades és difícil perquè a molts jugadors els costa aixecar el cap. Però mica en mica.

Quan hem intentat jugar oberts ens ha costat aprofitar bé l'espai de la pista per a no molestar-nos, però hem pogut veure algunes jugades amb bones passades buscant la millor opció per encarar a cistella.

En defensa, també hi ha hagut una petita millora, però encara ens despistem. Hem de ser conscients de que no podem perdre de vista el nostre jugador i això depèn en gran part de que estiguem concentrats durant el partit i tenim molts moments de desconnexió.

Felicitar-vos pel partit i per la pinya que feu, això ens ajudarà a millorar cada dia i a passar-nos-ho d'allò més bé jugant a bàsquet.

Ah! I donem la benvinguda a l'equip al nostre padrí, en Martí Descamps, el gran capi! Molt contents de tenir-te amb nosaltres aquesta temporada!







Fotos: Montse Ricart.




Comentaris