Infantil Masculí: Bàsquet Vilafant 36 - 72 Escolàpies Figueres

Han jugat: Lluís, Marc, Arnau, Miki, Pibe, Font, Max, Ayats, Joan, Andreu i Crespo.

Un partit amb una gran intensitat defensiva va ser marcat per dos períodes on els nostres no van saber reaccionar.

La nostre defensa no va permetre que els visitants s’imposessin amb el seu ritme, però tot i ser darrera vam acabar la primera part igualats 20-24.

Un dolorós 0-14 al cinquè període ens va deixar tocats i sens opció a tornar al partit, els de Figueres van sortir molt motivats i els nostres mai van arribar a reaccionar, fins al proper quart on vam recuperar el nostre ritme de partit. Però de nou un 2-18 al setè període ens acabar de matar el partit.

Un partit on contàvem amb l’ajuda d’una nova incorporació en l’equip, Àlex Crespo, no ens va ser suficient per deu minuts de desconcentració.