Sènior femení: CB Petit Plançó Olot 40 - B.Vilafant 72

B.Vilafant: Paula , Laura (6), Elena (13), Marta (8), Clàudia (3), Ruth (8), Gio (29), Maria i Eva (5).
T.Ll: 16/25 7 triples (Marta, Eva, Laura, 2 Gio i 2 Elena). 19 Faltes.

CB Petit Plançó Olot: Carreras (4), Plana (1), Aguilera (5), Torrent (6), Sancho (2), Guix (4), Massanella, Señe (7), Garcia (3), Coll (4), Espuña (2) i Guell (2).
T.Ll: 5/13 1 triple (Garcia). 24 Faltes. Eliminades Plana i Sancho.

Parcials: 6-15, 14-15, 9-19, 11-23

Defensa, defensa, defensa ..... que ajuda molt a l’atac.

L’experiència viscuda amb el Petit Plançó la passada temporada (victòria a casa desprès de pròrroga i d'1 punt a casa seva) ens feia molt conscients del que havíem de fer per mirar de guanyar. I durant 35’ del partit ho hem fet.

La posada en escena del primer quart va ser magnífica a nivell defensiu: intenses defensivament, no deixant llençar triples (any passat ens van fer 11 en un partit), mirant de córrer, amb ajudes... Conseqüència el rival només fa 6 punts. El problema va ser el desencert en els tirs fàcils, perquè l’atac el fèiem força bé, però durant els primers 9’ només fem 6 punts (4 dels quals de tirs lliures). Ara bé, el darrer minut parcial de 0-9.

I l’inici del segon quart continuem igual: parcial 4-12 en 4’. Però elles es posen en zona 2-3 (ja no abandonen fins al final del partit), i de cop deixem de defensar i atacar. Apareixen els fantasmes de la setmana anterior: no sabem a qui marquem, arribem tard sempre i en atac anem toves. Això els permet recuperar distàncies arribant al descans “només” 10 avall i amb esperances de recuperar-nos.

A la mitja part recordem la importància de la defensa i de com hem atacar la zona. I funciona !!!!
Encara que a l’inici del tercer quart elles s’arriben a apropar a 7 punts per errors en tirs fàcils nostres, la feina que estàvem fent bé dóna els seus fruits, i en 5’ fem un parcial de 0-16 amb 3 triples inclosos que ens posa 20 amunt al final del tercer quart, deixant el partit encarrilat.

I el darrer quart, enlloc de relaxar-nos, continuem apretant en defensa, correm en atac, movem la pilota bé i/o molt bé, i tanquem el partit fent el millor quart en anotació.

Tanquem el primer quart de lliga amb bones sensacions, sent competitives i sembla que sabem a què volem jugar. Felicitats i a continuar amb aquestes ganes i actitud.