Sènior femení: CB Sarrià de Ter “A” 22 - B.Vilafant 76

B.Vilafant: Paula (2) , Laura (7), Elena (7), Marta (14), Clàudia (2), Ruth (9), Gio (25), Eva G (1), Maria i Eva V (9).
T.Ll: 10/14 4 triples (Gio 2, Laura i Elena). 17 Faltes. Eliminada Maria.

CB Sarrià de Ter “A”: Arribas (2), Fuentes (3), Barea (8), Perianes, Jiménez (2), Pérez (3), Jiménez (1) i Amargant (3).
T.Ll: 7/23 14 Faltes. 1 triple Fuentes.

Parcials: 6-19, 5-20, 4-13, 7-24.

Partit per dones.


El partit enfrontava el tercer i quart classificat de la lliga, amb un Sarrià ple de jugadores molt experimentades (alguna triplicava l’edat Eva V) i amb un joc molt dur. Per guanyar sabíem que si ens comportàvem com a nenes ens caurien 30 i que si jugàvem com a dones i fèiem “rollito” els 40’, guanyaríem. I com no podia ser una altra forma, l’equip ha demostrat un cop mes el caràcter de totes, no tenint por de cap contacte tornant el que rebíem.

El nostre inici de partit va ser molt bo: 3 primeres cistelles, 3 triples per obrir una zona tancada. La igualtat al marcador va durar els primers 6’. A partir aquí, com deia en Pepe, “partidàs”: defensiva i ofensivament amb un % encert molt alt. Els parcials dels dos primers quarts mostren el joc ofert.

Només el seu canvi de defensa en zona a individual al final del segon quart i ja fins al final del partit va fer que al tercer quart el nostre % encert baixés, però al darrer un altra cop puja assolint la diferència. Al final una diferència àmplia que reflexa el molt bon partit realitzat.

Curiositat del partit: sortim picades, amb algun llavi trencat, però ens xiulen més faltes a nosaltres, elles llencen més tirs lliures i a sobre es queixaven a cada falta. Això es diu veterania.

L’equip evoluciona bé, tenim errors que encara no estem solucionant i alguns individuals que si no ho fem, no serem competitives contra els dos rivals que volen el mateix que nosaltres.

Si ho fem, el dia 20 tindrem opcions, això sempre hi quan tinguem la sort que la pluja no hagi fet malbé el pavelló, cosa que hores d’ara semblaria un miracle.



Fotos: Pilar Sala. Més imatges, aquí.

Comentaris