Infantil masculí: Bàsquet Vilafant 60 - 84 Petit Plançó Olot

Jugadors: Lluís, Marc, Arnau, Miki, Jordi, Pibe, Nil, Font, Max, Ayats, Chavarria i Andreu.

Enfrontament complicat, on després d’un treballat partit contra l’Olot, tocava demostrar que no era una casualitat sumar la primera victòria en aquesta temporada i així ha estat.

Amb el cap a lloc i unes ganes enormes de jugar, vam sortir amb tot des del primer minut. Una defensa atenta i ràpida va trencar el seu joc evitant els contraatacs i obligant a fer passades impossibles que acabaven sent possessió nostre. Gràcies aquesta defensa es va agafar molta confiança en atac jugant amb agressivitat i amb velocitat. Una primera part on el joc era nostre i el ritme el posàvem nosaltres.

A l'inici de la segona part, amb el marcador a favor (41-28) i amb la victòria de la setmana passada massa recent, un excés de confiança ens portà a baixar el nivell i deixar de treballar. Quan vam voler tornar a ser al partit ja era massa tard, ells ja s’havien fet amb el ritme de joc. Un 4-15 empatava el partit i la reacció no arribava fins l’últim període on ja estava tot venut.

Un cop més aquest equip ha demostrat el gran progrés que està fent i el gran talent que hi ha si es treballa posant a prova un rival molt fort, en aquest partit hem après que els partits duren els 40 minuts de joc, s’ha d’estar concentrat per començar el partit i treballar-lo tot ell.