Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 69 - CB Garrotxa - Sant Joanenc 45

Han jugat: Íngrid, Sara, Xènia, Aina, Ruth, Martina, Carla, Èlia, Carola i Laura.

Parcials: 13-14 (6-6, 7-8), 9-6 (6-1, 3-5), 25-11 (17-7, 8-4), 22-14 (10-8, 12-6).
T.Ll: 8/15

Confiança

Jugàvem un partit complicat contra el CB Garrotxa-Sant Joanenc. Sabíem que si no sortíem concentrades i jugàvem amb intensitat tot el partit, era molt provable que no fos un partit competit i que l'equip rival ens passaria per sobre. I va ser un gran partit.

La primera meitat del partit va ser molt igualat entre els dos equips: atacs força ràpids, però amb poc encert, però bona actitud, lluita i molta intensitat en defensa. A partir del cinquè quart vam pujar la nostra intensitat: arribàvem i finalitzàvem millor els contraatacs, movíem millor la pilota i érem més intenses en defensa. Aquesta bona defensa ens va permetre recuperar moltes pilotes i poder atacar amb més bones opcions. 

També van haver-hi coses que cal millorar; vam tenir petites desconnexions en defensa que l'equip rival va aprofitar molt bé, sobretot en la primera meitat ens va faltar lluitar el rebot i en ocasions, ens faltava més paciència per atacar en estàtic i buscar la millor opció.

Però com ja hem dit al començament va ser un gran partit. L'actitud que hem de tenir és aquesta, la que ens vareu mostrar ja fa una setmana i que heu tornat a tenir aquest dissabte. Amb aquestes ganes aprendrem molt i gaudirem de valent. Hem fet un petit pas que era molt important; heu recuperat la confiança en vosaltres. Ara cal continuar avançant i per això cal treballar de valent!

Molt contentes de tornar a tenir la Carola en forma i moltes gràcies a la Martina i la Xènia per jugar amb nosaltres!

Moltes felicitats i endavant!

Comentaris