Preinfantil femení: Unió Girona Blanc 44 - Bàsquet Vilafant 68

Jugadores: Ingrid, Sara, Alena, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Eva, Carola i Mar.

Parcials: 8-17, 9-15 (17-32), 14-18 (31-50), 13-18 (44-68).
Faltes: 11. Tirs lliures 10/33.

Ens presentàvem a Girona amb el mateix propòsit de sempre: donar-ho tot. En general l'actitud va ser correcte però va faltar concentració, tant en atac com en defensa.

Vam començar el partit amb un parcial molt positiu gràcies a la intensitat defensiva, i a no deixar jugar amb comoditat l’equip rival. La majoria de cistelles van ser en transició ofensiva. A partir del segon quart les forces es van igualar i els parcials van ser més ajustats. Vam fer un pas enrere en defensa i l’atac era massa precipitat. Ens falta un punt de pausa a l’hora de rebre la pilota i esperar el tall abans de decidir penetrar. Molts cops botàvem per botar. Durant el partit es van veure forces passades sobre bot, la qual cosa és molt positiva ja que significa que ho esteu assolint bé. Vam produir pocs punts després de tall i, sempre que busquem la jugadora que talla aconseguim moltes cistelles. En algun moment vam utilitzar el bot lateral des de la posició de base per trencar amb un tall des de l’ala, però no vam estar prou atentes i no va sortir bé. No passa res, poc a poc ens anirà sortint millor. Al setè quart l’equip rival es va posar a 13 punts però a l’últim vam recuperar l’agressivitat defensiva necessària que ens va permetre anotar cistelles fàcils de contraatac i distanciar-nos de nou en el marcador.

Noies, els entrenadors estem contents amb la vostra actitud però no és moment de relaxar-se. És important no perdre la intensitat defensiva si volem seguir creixent, i és bàsic recuperar la concentració de cares als propers partits. Quan ho doneu tot, quan recupereu pilotes, quan correu al contraatac i quan sou pacients per atacar i buscar la millor opció sou un equip que fa goig de veure.

Agraïm molt a la Mar i l’Alena la seva ajuda i la bona actitud que van tenir durant tot el partit. Moltes gràcies.


Comentaris