Sènior Femení: CB Salt “C” 38 - B.Vilafant 41

B.Vilafant: Paula (2), Laura (5), Elena (10), Marta, Clàudia (4), Ruth (4), Gio (11), Maria, Eva V (5).
T.Ll: 10/19 18 Faltes. 1 Tècnica a entrenador.

CB Salt “C”: Gonzàlez, Casals, Bussalleu (11), Troyano (12), Sabali (1), Salvador (2), Ferragut, Gonzàlez, Soles, Jurado (6) i May (6).
T.Ll: 5/17 1 triple (Troyano). 19 Faltes.

Parcials: 12-5, 8-9, 4-8, 14-19

Victòria vital

El partit es presentava sabedors que si perdíem dèiem adéu a la lluita per les dues primeres posicions i davant un equip que ens costa molt jugar per la seva intensitat en el joc.

I l’inici ha estat molt fluix per part nostre: ni posaven la intensitat necessària en defensa i en atac el desencert ha estat desesperant. Amb un temps mort hem aconseguit, poc a poc, que totes entréssim en la intensitat que necessitàvem en defensa. Ara bé, el desencert en tirs exteriors en atac, en cistelles fàcils, en pèrdues de pilota no forçades i en rebots defensius ha continuat la resta del partit.

Per sort, hem entès que, quan la pilota no entra, no queda una altra que defensar, defensar i defensar. I és el que hem fet a partir del segon quart. I amb dues cistelles hem igualat el marcador al 5’, però el desesperant desencert ens ha fet anar al descans “només” 6 a baix, fruit també del seu desencert.

Al descans hem mirat aixecar els ànims i provar un canvi defensiu que ens permetés canviar la dinàmica en atac. I no ens ha anat malament del tot perquè només ens han fet una cistella en joc en 10’, però el continu desencert no ens deixava donar la volta al marcador. En aquest període he forçat la tècnica per tal de mirar de canviar la dinàmica de faltes de forma que hem tingut opcions de llençar tirs lliures i, encara que el % no ha estat molt bo, ens ha permès arribar al final del quart només 2 avall.

I al darrer quart, la millora defensiva ens ha deixat córrer, fent alguna cistella fàcil, aconseguint, per fi, quan quedàvem 5’, empatar el partit. Amb un parell intercanvi de cistelles hem arribat als 2 darrers minuts on hem fet un 0-4 que ens posava 4 amunt, cosa impensable com havia anat els primers 35’, però que ens posava en safata el partit i l’average particular (a casa havíem perdut de 3). El Salt s’ha arribat a posar a 1 per pèrdues nostres de pilota, però un contraatac clar ens deixava el +3. Als darrers segons hem tingut 2 tirs lliures que ens podien haver donat l’average particular i un darrer llançament que no ha entrat.

D’aquesta forma hem assolit una victòria importantíssima, que ens permet encarar els darrers 8 partits de lliga amb esperances de lluitar per l’objectiu.