Sènior masculí: CB Grifeu Llançà 72 – Bàsquet Vilafant 53

CB Grifeu Llançà – 72 – Sequeira (8), Vallmajó, J. (17), Mosqueda (10), Vallmajó, E. (11), Ares (6) – cinc inicial – Rodrigo (-), Roset (4), Pla (2), Tarrés (6), Hortensi (2), Parrot (-), Heras (6).
22/28 TL, 4 Triples, 2 Vallmajó, J., 1 Vallmajó, E i Heras. 18 Faltes, Cap Eliminat.

Bàsquet Vilafant – 53 – Fita (4), Castillo (-), Nebot (2), Sergi (6), Youssef (13) – cinc inicial – Casteys (2), Lòpez (2), Albert (8), Andreu (1), Aleix (5), Pere (4), Brun (6).
7/10 TL, 4 Triples, 2 Youssef, 1 Aleix i Albert. 27 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 18-18, 16-9 (34-27), 14-15 (48-42), 24-11 (72-53)

El derbi de la jornada va tornar a ser pels locals, en un partit intens i molt més igualat del que diu el resultat final.

Primers 15’ igualats en el resultat (23-25 al 14’) però no el joc. Clarament superiors en el ritme i en la intensitat, només el desencert en l’atac no ens permet marxar del marcador. Ells, en canvi quan veuen que no els deixem opcions de bàsquet fàcil decideixen tirar d’experiència i agafen 7 punts d’avantatge amb un parcial de 11-2 amb només 1 bàsquet en joc (la resta tirs lliures).

El tercer quart l’avantatge ha augmentat gràcies al nostre desencert en atac (42-29 al 24’, sí 29 punts en 24’). Afortunadament hem tornat a córrer els darrers 3’ per acabar en -6 el 3r quart.

Partit obert? Ah no ! Tornen a tirar d’experiència. 1 sol triple en 30’, doncs tocava pilotes a dins que el que no entri ja serà falta (la diferència en tirs lliures i faltes és brutal). Nosaltres seguim desencertats en atac i quan baixem els braços en defensa l’artilleria no dubte en fer sang i 3 triples en els darrers 5’ marquen un desavantatge final tant just com excessiu.

Tenim encara moltes coses a millorar, però aquesta intensitat, concentració i implicació si la tenim sempre i tots, no ens ha de fer patir pel nostre futur. Toca entrenar fort i veure’n els resultats.