Infantil Masculí: Bàsquet Vilafant 33 - CB L’Escala 71

Jugadors: M. Maurell, Lluís, M. Sànchez, Arnau, Miki, Jordi, Pibe, Nil, Max, Ayats i Joan.

Masses pilotes perdudes per un equip que no deixa de córrer. Un partit que semblava que començava amb moltes ganes de fer coses ha sigut tot el contrari, ens hem pres els primer 15 minuts de partit per despertar.

Amb una defensa tova i lenta ens hem oblidat de pressionar la línia de passada i de lluitar el rebots permeten més oportunitats a l’Escala per sumar. Al no recupera cap pilota les sortides d’atac ja amb una defensa ben col·locada era impossible el contraatac i amb joc estàtic les males decisions en les passades ens han deixat sens opcions. Iniciant el 4art període ja amb un 8-28 poca reacció es podia esperar però les ganes de compatir el partit fa retornar essències del nostre joc amb una defensa atenta, treball en el rebot i bona sortida en atac fent un parcial d’11-11. La segona part amb -20 al marcador
inicia amb el mateix ritme que al inici (6-13, 2-6, 2-12, 4-4). Tot i el marcador en la segona part S’ ha pogut veure mes feina de l’equip amb molta mes intensitat tant en defensa com en atac que la falta de encert en les poques opcions que hem trobat ens han deixat lluny del rival.

La falta de concentració torna a ser un cop mes el nostre mes principal problema per afrontar un partit.