Infantil Masculí: Vedruna Palafrugell 63- B.Vilafant 39

Jugadors: M. Maurell, Lluís, M. Sanchez, Arnau, Jordi, Pibe, Nil, Font, Max, Ayats i Andreu.

Una excursió de la que en sortim amb dos cares per un sol resultat. Derrota merescuda tot i treballar en molts minuts del partit que no va ser suficient per posar-se al davant del marcador. Un simple passar i tallar ens va fer mal a cada jugada, la nostra defensa deixava passar a tot jugador tallant per davant i com les condicions de la pista , que relliscava, a cada atac, el Vedruna sumava. Per altra banda el nostre atac va començar bé però les presses ens van trair fent que perdéssim molts passes llargs en contraatac.

Vam començar amb igualtat el partit deixant un 5-4 al primer període però al següent va ser més caòtic i ens vam quedar una mica endarrere, al tercer volen solucionar el partit ràpid vam perdre la idea del nostre joc i fent que ells contraataquessin amb facilitat deixant un període de 14-4, ja per tancar la primera part vam aixecar el cap fent una mica millor les coses en defensa i vam igualar el marcador quedant a -6. Però la segona part tot canvia, més cansats i amb el resultat en contra deixem de jugar i de nou deixem de defensar sumant només 14 dels 39 punts i encaixant 32 dels 63.

Podríem posar com excusa una terrible pista de ciment que relliscava molt, però com el contrari no té aquesta pista com habitual, només ens podem excusar en els nostres errors.

Podríem dir que tot i els errors el punt a corregir seria la falta d'orgull, perquè si recordava que els 40’ es juguen tots no és només si anem guanyant també si anem per sota.