Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 84 - Valldemia 46

Parcials: 14-13, 33-12, 21-14, 16-7.

Partit semblant al de la setmana passada, no només amb el resultat, sinó en la forma també.

Comencem fort i, com sempre, el resultat es exigu; som capaços de cinc minuts defensius ben bons, els deixem sense anotar, però només fem 8 punts, del minut 5 al 12 parcial en contra de 8-18 i es posen 2 per davant. Però els 8 minuts que queden una altra gran defensa, aquesta vegada amb encert ofensiu, es converteix en un parcial de 31- 7 que deixa un resultat de 47-25 a la mitja part.

A la segona meitat només hem de mantenir el nivell defensiu per augmentar l'avantatge. Al final 84 -46 un altre partit relativament tranquil i a esperar la setmana que ve.

Un altre partit som capaços de fer una gran defensa, dominem el rebot (47-24), donem més assistències, recuperem mes pilotes, però sobretot, tenint en compte que com la majoria de vegades tirem mes vegades que el rival, la diferència són els percentatges, sense que siguin per tirar coets (61% de 1 ,55% de 2 i 20% de 3) ens dóna per guanyar de forma solvent.

Felicitar als dos Peps pel seu debut a la categoria.














Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris

cio vallmajo ha dit…
Felicitats els Peps per el seu debut, tot i que jo m'el vaig perdré, espero poguer veure'l un altre dia, ja que m'han dit que és va adaptar, força bé.