Mini femení: Grifeu Llançà – Bàsquet Vilafant

Han jugat Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Núria, Daniela, Laia, Estel, Amàlia, Anna i Xènia.

Esgotament i col·lapse


Ens hem trobat un equip que no ens ha deixat respirar ni un segon, sempre teníem una jugadora a sobre que ens robava la pilota o que ens feia fer una mala acció perquè una altra tallés la pilota o perquè la llancéssim fora, així seran els partits que ens trobarem a partir d'ara, i hem d'acostumar-nos a jugar d'aquesta manera, no només als partits, també als entrenaments.

Hem tingut molt desencert de cares a cistella, per precipitació, per por al tap, per bones defenses, per manca de costum a l'alta intensitat. Hem d'acostumar-nos a jugar sempre a una alta intensitat perquè és només a una alta intensitat quan es millora.

Tampoc hem sabut tancar el rebot, problema endèmic de la temporada, fer fora a les jugadores contràries de la zona, si donem segones i terceres oportunitats al final l'acabaven ficant. I si afegim que ens hem despistat alguna vegada deixant entrar a les jugadores contraries soles, els ha estat molt fàcil anotar.

Quan fem una cosa amb un resultat que no és que el jo esperava, és que potser no la faig correctament, hem de ser-ne conscients i mirar de rectificar-la, perquè sinó sempre ens sortirà igual de malament. Per exemple, què passa si boto la pilota massa alta i fluixa que passarà? i si faig passades fluixetes bombejades? i si no estic pendent de la meva jugadora? i fins i tot si el missatge que es dóna des de la banqueta no aconsegueix canviar la dinàmica del partit i motivar les jugadores?

Partits com els d'avui són els que et fan millorar com a jugador i com entrenador, sempre que siguis conscient que hi ha coses que no has fet bé i que t'ensenyin una manera de fer-les ben fetes, o que busquis una manera de rectificar-les. Nosaltres mirarem de fer-ho i vosaltres?

Per acabar ens agradaria ressaltar les accions de companyerisme dins l'equip. L'últim quart sempre intentem fer canvis, però som 12 i no totes podem jugar. Avui, una jugadora ha decidit deixar el seu lloc a una altra, no jo ja deixo que jugui ella, impressionant!!!, però el millor ha estat que una tercera li ha cedit el lloc a aquesta perquè ha notat que li feia mal la mà i creia que no estava al 100% felicitats noies això es fer equip!

Fins dimarts!!! Ai, perdoneu fins dilluns!

Comentaris