Preinfantil femení: CB Castelló 44 ̵ B.Vilafant 49

Jugadores: Ingrid, Sara, Alena, Aina, Ruth, Nora, Eva, Laura, Èlia, Carola.

Parcials: 6-14, 9-6 (15-20), 13-14 (28-34), 16-15 (44-49).
20 faltes. Tirs lliures: 6/21

Partit difícil el que han jugat les nenes del Preinfantil Femení a Castelló. Rival que ens havia guanyat a casa el primer partit de la primera volta i que ens ha donat tanta feina com ens esperàvem.

Hem començat el partit molt entonades i hem agafat una avantatge important després d’un parcial d’onze a zero. Però hem deixat de recuperar pilotes i aconseguir cistelles a camp obert, i han començat les errades per ambdues bandes. Hem perdut de poc els tres quarts següents amb un bagatge ofensiu molt pobre (9 punts). Cal dir que la defensa tancada del Castelló no permetia trobar cistelles fàcils i ens veiem obligades a provar tirs de mitja distància. Anàvem al descans amb un resultat de 15 a 20 i amb sensacions agredolces.

En atac cap queixa, en defensa tampoc. L’actitud és el que ens fa jugar més o menys bé. La concentració, la intensitat, les ganes, l’atreviment, la perseverança. Això és el que marca la diferència. Concentrades per saber on m’haig de col·locar, intenses en defensa, les ganes de córrer al contraatac, l’atreviment de provar nous gestos tècnics, i la perseverança a l’hora de seguir treballant com sabem sense desanimar-nos quan ens fan un, dos o tres bàsquets seguits. Què passa?

Hem començat la segona part fortes, aconseguint un avantatge de 10 punts al marcador. Però, tal i com ha succeït al primer temps l’equip rival ens ha superat en els dos següents (13-4). Arribàvem doncs a l’últim quart guanyant només d’un punt de diferència. Ens ho hem agafat com un partit nou, de 5 minuts. L’intercanvi de cistelles provocava l’alternança al marcador. Un punt avall, un punt amunt. A falta de dos minuts per acabar el matx, i amb el resultat de 40 a 41, el Vilafant ha aconseguit un parcial de 0 a 5. Un triple de l’Eva ens ha donat una avantatge important en un moment decisiu. Finalment el partit ha acabat amb un resultat de 44 a 49.

Partit molt sofert que ens ha de servir com a toc d’atenció. M’agradaria remarcar la importància de l’actitud que s’ha de tenir a pista durant cada minut del partit. Per agafar rebots s’ha de saltar, per fer contraatacs córrer, per anotar desmarcar-se, i perquè tothom marxi content cap a casa… donar-ho tot, tot el partit. No us deixeu enganyar per la victòria. Heu de treballar més i millor per tal de seguir amb la línia ascendent que esteu dibuixant.

Agraïm a la Nora i a l'Alena que hagin vingut a donar-nos un cop de mà i que hagin mostrat l'actitud que han mostrat. Gràcies!