Sènior Femení: CB Amer/Hipra 33 - B.Vilafant 57

B.Vilafant: Laura, Elena (10), Marta (10), Clàudia (3), Eva V (5), Paula (3) , Gio (26), Eva G i Maria.
T.Ll: 11/14 6 triples (Gio 2, Elena, Eva V, Paula i Claudia). 10 Faltes.

CB Amer: Gorgoll, Guitart (2), Rabionet (7), Alonso (9), Serramitjana (12), Bastons i Trafalli (3).
T.Ll: 2/7 1 triple Alonso. 17 Faltes.

Parcials: 9-12, 10-11, 6-11, 8-23

Partit amb mentalitat lamentable

És difícil mentalitzar-se quan jugues amb un equip que no ha guanyat cap partit, que a casa els vas guanyar de +94.

Però el succeït aquest dissabte supera la línia permesa per qualsevol equip. Ens pensem perquè anem a dalt, ja guanyarem sense fer res. I la realitat és que sense fer res som un equip vulgar al qual el salva alguna individualitat en atac, perquè en defensa fem aigües per tot arreu, tot l’equip. No volem escoltar, ni fem cas, ni ens comportem com un equip, ni pensem a la pista, ni veiem els errors que cometem i quan ens els diuen resulta que l’entrenador “sempre em diu el mateix”.

I el que més dol és que no aprenem dels errors. És el segon divendres que quan s’adverteix de la dificultat del rival, la resposta és d’anar sobrassades. I no recordem què va pasar amb el Celrà a casa.

Evidentment tot l'anterior és responsabilitat de l’entrenador per no saber transmetre la motivació ni les consignes necessàries perquè això no succeeixi.

El partit: primera part ja explicada abans i segona part que volem millorar en defensa però que la tònica de la primera part ens ho fa difícil i al minut 6 del tercer quart anem 25-25. Per sort un mínim parcial de 0-7 ens obre una mica de marge que a l’inici del darrer quart elles recuperen però que l’encert en atac i la millor actitud defensiva del darrer ens permet assolir la diferència final.

El millor del partit: l’actitud de l’Amer i sobretot, el duel a les grades. El nois que han animat sense parar al seu equip i que ha fet que el nostre grup de pares s’afegeixin amb un duel de trompetes important.