Sènior masculí: Athlètic Silenc 46 – Bàsquet Vilafant 67

Athlètic Silenc – 46 – Espinal (3), Ros (1), Antoja (7), Cano (6), Roura (4) – cinc inicial – Quintana (2), Coma (6), Calders (11), Aymerich (4), i Riera A (2). 5/8 TL, 3 Triples, Espinal, Antoja i Calders. 22 Faltes, 1 Eliminat, Quintana al 39’. 

Bàsquet Vilafant – 67 – Casteys (6), Albert (6), Sergi (11), Brun (8), Àngel (5) – cinc inicial – Aleix (8), Pere (12), Castillo (3) i Youssef (8). 14/28 TL, 5 Triples, Brun, Sergi, Pere, Youssef i Castillo. 12 Faltes, Cap Eliminat

Parcials: 6-17, 16-19 (22-36), 17-13 (39-49), 7-18 (46-67)

Per fi, hem après a patir. La diferència d'aquests últims partits, és que ara sabem patir, quan ens col·lapsem en atac, no baixem els braços en defensa. Així aconseguim que quan ells apreten, en el seu quart bo només ens retallen quatre punts.

El partit ..... Bon inici, amb un primer quart, defensivament parlant, brutal. Al minut nou portaven 2 punts! Només dos accions individuals idèntiques, els permetia arreglar una mica el resultat.

Segon quart molt similar, amb una mica més d'encert per part seva (anoten dos triples) i sis punts seguits en l'últim minut, per part seva, que els permetia seguir vius la segona part. Per part nostre, i per variar 10 dels nostres punts eren de tir lliure (10 de 14).

El final del segon quart, continua com el tercer, ells comencen a apretar en defensa, amb diferents alternatives en defensa i una pressió en tota la pista i ens col·lapsem en atac. Aconsegueixen reduir la diferència de punts a 7 (minut 7)

Però ara som un equip que defensem i no baixem els braços, sabem patir, sabem que els partits es guanyen defensant. A partir d'aquí vam tornar a carburar en atac i ja no vam donar opció a la recuperació.

Felicitar a tot l'equip. No ens agrada destacar cap jugador per sobre de la resta, però seria injust 
si no destaquéssim la tasca d'en Quirze. També destacar la tasca defensiva de l'home més fort del món, sembla que també s'enforteix mentalment i sap seguir en el partit tot i que no anoti. 

Repeteixo, felicitats a tots, aquest és el camí a seguir. Fins dilluns

Comentaris