Sènior masculí: B.Vilafant 80 ˗ CE Caldes Malavella 63

Bàsquet Vilafant – 80 – Gerard (5), Casteys (8), Ivan (12), Nebot (5), Sergi (8) – cinc inicial –Andreu (4), Sajet (-), Gascon (8), Pere (15), Brun (8), Àngel (7). 14/21 T1, 21/50 T2, 8/22 T3, 8 Triples, 2 Ivan i Quirze, 1 Pere, Brun, Gascon i Nebot. 28 Faltes, Cap Eliminat. 45 Rebots (Quirze i Brun 8), 33 Def (Quirze i Brun 5), 12 Of (Quirze i Brun 3), 17 As (Quirze 6), 22 PR (Ivan 4), 17 PP (Pere, Brun i Quirze 3), 90 Val (Ivan 18).

C.E. Caldes Malavella – 63 – Mato (9), Bosch (-), Colomer (10), Serra (13), Bou (-) – cinc inicial –Bellver (3), Jimenez (13),Rando (6), Hermoso (6), Lozano (3). 11/22 T1, 17/37 T2, 6/19 T3, 6 Triples, 3 Jimenez, 1 Lozano, Hermoso i Lozano. 22 Faltes, Cap Eliminat. Tècnica a Colomer al 26’ i a Serra 30’. 33 Rebots (28+5), 9 As, 12 PR, 23 PP, 55 Val (Serra 14).

Parcials; 20-14, 21-22 (41-36), 20-10 (61-46), 19-17 (80-63)

Haurem trobat el camí?

Davant uns 50 espectadors que van animar de valent tombem a un rival que a més de guanyar-nos clarament al seu camp es troba en la part mitja-alta de la classificació.

Inici de partit que marca clarament el to del partit. Al 5’ 15-6 i ja hem anotat de totes les formes possibles (contraatac, transició, interior, exterior i de tirs lliures). Amb les rotacions el rival reacciona però les sensacions són que amb aquest ritme i intensitat no podran amb nosaltres.

El inici del segon quart és espectacular 16-4 en 5’ amb 3 triples i màxim avantatge (36-17), el ritme és trepidant però sense control i quan s’acaba l’encert no sabem controlar el partit i continuem atacant en 7-8’’ i el rival no perdona i al descans tot i només perdre d’1 el parcial ens sentim derrotats. Com si guanyar de 19 al 15’ fos cap garantia de guanyar un partit, i continuar guanyant de 5 al descans fos insuficient.

Intentem transmetre això al descans i que hem de tornar a jugar com un equip madurant els atacs estàtics i esgotant al rival.

La igualtat continua fins al 25’ (48-44) però la nostra rotació ens puja un grau la defensa i tot i l’experiència dels selvatans que no ens deixen anotar més que 7 punts de joc, el parcial dels darrers 5’ ens obre el cel (13-2 amb 6/9 de tirs lliures)

Comencem el darrer quart +15 i decidim no relaxar-nos. Asfixiem al rival per arribar a la màxima diferència 75-50 al 37’. Allà ens recordem que sort que el partit no estava igualat, 3 triples gairebé consecutius i cap alliberat demostren la qualitat del rival i el perquè de la seva 6a posició. Afortunadament ja havíem fet els deures i aquesta victòria es queda a casa.

Els 3 darrers partits ens han demostrat que quan ataquem i defensem com 1 equip i no 5 individualitats, tenim eines i actitud per guanyar a qualsevol equip, però quan no ho fem no tenim nivell per jugar en aquesta lliga.