Crònica del Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 63 - 52 Unió Girona blanc

Han jugat: Íngrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Carla, Èlia, Laura, Carola, Anna.

Parcials: 13-10, 12-8 (25-18), 16-21 (41-39), 22-13 (63-52).
Tirs lliures: 8/22

Partit fluix, espès i erràtic. Hem començat el partit relaxades i poc concentrades. Errades tontes, precipitació, jugadores rivals soles, males decisions, etc. L’Anna, jugadora del Mini, era la de les que hi posava més ganes. El partit era un intercanvi d’errades i, de tant en tant, de cistelles. S’han acabat els vint primers minuts amb un resultat de 25 a 18.

A la mitja part us hem avisat: si seguim amb aquesta actitud ens passaran per sobre. L’equip rival se n'ha encarregat de demostrar-ho. Amb cinc minuts s’han posat per davant gràcies a un parcial de 4 a 12. Per elles més que un partit era una roda d’entrades. Avui no heu gaudit jugant a bàsquet, avui heu patit perquè la majoria no ho heu donat tot. I quan no ho donem tot els rivals ens passen per sobre com si fóssim formigues. Hem arribat als últims deu minuts guanyant només de dos punts i amb l’ai al cor. Fins que no hem arribat a aquest punt no hem despertat. A partir d’aleshores hem començat a defensar i a evitar que l’altre equip anotés fàcilment. Tot i així l’equip visitant estava crescut i ho anotava tot (11 a 9). Per tant, a falta de cinc minuts sols havíem fet dos cistelles més que elles. Afortunadament, hem seguit pel mateix camí i amb un parcial d’onze a quatre hem aconseguit endur-nos el partit.

Els entrenadors no hem acabat contents el partit. Principalment perquè portem tot l’any veient-vos jugar i sabem que podeu esforçar-vos molt més del que ho heu fet avui, independenment del que hagueu fet el dia anterior (que ja en parlarem).

Agraïm a la Núria i a l’Anna que hagin vingut a donar-nos un cop de mà, moltes gràcies.