Crònica del Sènior femení: CB Olot B 51 - B.Vilafant 60

B.Vilafant: Paula, Laura (4), Elena (11), Eva V (6), Marta (12), Claudia (2), Ruth (8), Gio (15), Eva G (2) i Maria. T.Ll: 15/27 3 triples (Gio, Ruth i Elena). 29 Faltes.

CB Olot B: Padrosa (3), Jorda (10), Pastoret (3), Darne (5), Esparza, Pujolar, Matabosch (13), Amor (10). T.Ll: 19/37. 20 Faltes. 3 tècniques: 2 banqueta i Ferres.

Parcials: 9-10, 18-15, 6-13, 18-22

Triomf de caràcter


Després del decepcionant partit de la setmana passada, jugàvem contra un Olot que disposava de jugadores de l'equip de primera catalana i que juguen amb una intensitat molt elevada.

I veus aquí que ha sortit el Vilafant de les millors ocasions (quasi sempre el veiem en partits a domicili): equip amb caràcter, amb fam de guanyar, mes intenses que el rival i amb encert.

La xerrada prèvia que han fet les jugadores sense l'entrenador al vestidor i l'escalfament previ eren símptomes de tot lo anterior. I un cop a la pista, les diferents alternatives en defensa, la mobilitat en atac en molts moments del partit, el ser mes dures que el rival i l'encert en el tir exterior ens han donat el triomf.

Esperem que als dos partits que queden continuï aquesta versió de l'equip, eliminant alguns comportaments egoistes mostrats ahir que fan mal a l'equip.

Bones fires.


Comentaris