Crònica del Preinfantil femení: CE Caldes de Malavella 36 - 74 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Íngrid, Sara, Mar, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Eva, Carola i Núria.

Parcials: 10-18, 6-20 (16-38), 11-12 (27-50), 9-24 (36-74).

A primera hora hem jugat l’últim partit de la temporada. Caldes de Malavella ha sigut la darrera visita de l’any. Ha sigut un partit plàcid de principi a fi. No hem sofert massa tot i que hem patit altibaixos pel que fa a la intensitat. Hem anat agafant avantatge quart a quart gràcies a la vostra superioritat respecte l’equip local. Comencem a trobar aquell equilibri entre moure la pilota i atacar l’aro, entre buscar la millor opció i ser incisius a l’hora de finalitzar. La primera part ja teníem una avantatge prou important: 16 a 38.

La segona part l’hem començat força relaxades i hem aconseguit una diferència de només 1 punt en els deu primers minuts (11-12). Mentre que els darrers minuts han servit per fer l’última apretada i aconseguir una important renta al marcador. El partit ha acabat amb el resultat de 36 a 74 a favor del Bàsquet Vilafant.

Cal destacar l’aportació de la Mar i de la Núria, que ens han ajudat un munt.

Bé, un cop acabada la temporada i essent aquesta l´última crònica que escrivim volem dedicar-vos aquestes paraules:

Gràcies Íngrid, per fer-nos gaudir de les teves finalitzacions, que són genials.

Gràcies Sara, per ser atrevida i confiar en tu mateixa, per no deixar de lluitar a cada partit.

Gràcies Aina, per demostrar-nos que tot i no ser una noia agressiva, sí que ho has sigut com a jugadora i això ha fet que recuperessis moltes pilotes.

Gràcies Ruth, per posar-te l’equip a l’esquena en els moments més delicats dels partits. Per no tenir por de res.

Gràcies Carla, per confiar cada vegada més en el teu tir i per haver fet un pas endavant en defensa.

Gràcies Èlia, per haver progressat tant com ho has fet confiant cada cop més en la teva presa de decisions.

Gràcies Laura, per fer-nos gaudir dels teus canvis de mà i per demostrar cada partit el tros de jugadora que ets.

Gràcies Carola, per aconseguir fer-te important en defensa i per mostrar una actitud tant bona.

Gràcies Eva, per aprofitar el caràcter que tens per sumar tantes coses a l’equip, i per demostrar que, per entrar, s’ha de fer amb força.

I ben tornada, Carla R. Ens n'alegrem molt que ja estiguis ben recuperada i que puguis tornar a jugar a bàsquet!

Moltes gràcies també a totes les minis que cada setmana ens heu vingut ajudar, aquesta temporada no hagués estat la mateixa sense vosaltres. Gràcies Mar, Núria, Mireia, Alena, Estela, Amàlia, Mercè, Estel, Laia, Anna, Xènia, Daniela i Nora.