Crònica del Preinfantil femení: Vedruna Palfrugell 42 - 64 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Íngrid, Sara, Aina, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Eva, Carola i Xènia.

Parcials: 8-13, 13-14 (21-27), 9-20 (30-47), 12-17 (42-64).

Començàvem el partit sabent que no seria fàcil endur-nos la victòria. Dues pròrrogues vam necessitar, a casa, per guanyar. Però hem sortit, un altre cop, adormides. Amb poca intensitat i poca concentració. Al minut dos de partit perdíem 6 a 0. Temps mort per treure’ns la son de les orelles i començar a reaccionar. Els primers cinc minuts han acabat amb el resultat de 8 a 4. El segon quart ha sigut molt millor, heu sigut agressives i heu recuperat moltes pilotes. Parcial de 0 a 9. Tot i això, l’equip rival oferia força resistència i corrien molt bé al contraatac. Això els ha servit per disputar-nos els dos quarts següents (13 a 14). A la mitja part el marcador era de 21 a 27.

Hem començat la segona part amb una actitut molt positiva, que ens ha permès distanciar-nos al marcador (23-41). Però cada vegada que agafàvem distància al marcador l’equip local ens responia guanyant el següent parcial (7 a 6 al 5è quart). Durant els últims deu minuts s’ha repetit la tònica del partit. Cinc minuts bons (2-11) i cinc minuts no tant bons (9-6). Finalment cada equip ha guanyat quatre quarts però el Vilafant ha aconseguit parcials més amplis i això ens ha proporcionat una victòria merescuda.

Volem agraïr a la Xènia l’esforç que ha fet venint a ajudar-nos després d’haver anat uns dies d’acampada. Has tingut un rendiment excepcional. Gràcies. Finalment, cal destacar el partit de l’Íngrid, que ha sigut més atrevida que mai i ha fet un gran partit.

Us felicitem a totes per la feina que heu fet. Però encara no estem. Queden dos partits i cal acabar bé la temporada. Hem de seguir treballant com fins ara. Ànims!!!