El premini taronja al TIM Andorra 2015

El premini taronja, amb la Mar, en Ciro, en Jofre, l'Arnau, en Ruben, en Toni, la Ruth, en Pep i en Neó, hem participat del Torneig Tim Andorra Pirineus 2015. Tres dies molt intensos, plens de bàsquet, emocions i molta complicitat amb tots els companys. Plens d'anècdotes divertides i de partits, dels que de ben segur n'hem après molt.

A nivell esportiu, hem jugat amb el Valldemia blau, l'E.Pia Granollers lila, la Sel·lecció d'Andorra A i la Salle Manresa. El que podem aprendre d'aquests partits és que quan hem estat intensos i hem volgut la pilota, hem jugat i competit. En el moment en què no ho hem fet, els equips rivals ens han superat sense dificultat. Ha estat un gran aprenentatge jugar i veure altres equips que competeixen en una lliga diferent a la nostra. Segur que ens ajudarà a millorar.

També vam tenir la sort de que dos dels nostres jugadors, en Pep i en Neó, es classifiquessin i guanyessin la final de Two-Ball de la seva categoria acompanyats i recolzats pels seus companys.

Tornem, doncs, molt contents d'aquest torneig: estem convençuts que ha estat una gran experiència pels jugadors/es i per als entrenadors i que aquests dies que hem compartit els recordarem molt de temps. Agrair als organitzadors la seva atenció i felicitar-los per una excel·lent organització.

I després d'haver carregat piles, encarem el final de temporada, amb moltes ganes!





















Més imatges, aquí.


Comentaris