Crònica: el Sènior masculí al Torneig Tramuntana

Encaràvem el cap de setmana, conscients que era el final de la nostra pre temporada. Una pretemporada que ha durat unes llargues i dures 8 setmanes, molt bona feina nois.

Encaràvem també el torneig, amb ganes i il·lusió de endur-nos el títol cap a casa i les pors de no tenir la capacitat de concentració suficient per encara els partits, ja que estàvem a un grup on els equips eren de lligues teòricament inferiors a la que començarem aquest cap de setmana que bé.

Res més lluny de la realitat. Hem demostrat com a equip un nivell d'auto exigència molt gran i una capacitat mental forta.

Els entrenadors coincidim a remarcar el gran nivell de treball que ha fet que en pocs moments dels dos partits que hem disputat, rivals a part, baixes la intensitat, i n'estem molt contents.

A nivell físic comencem la temporada tal i com volíem, quan la vam planificar a final de la temporada passada i principis d'estiu.

Volem fer una menció especial a l' Adrià Verdaguer, per la seva excel·lent tasca preparant l'equip a nivell físic, molt bona feina.

A nivell tàctic ens queden serrells per acabar de pulir, però anem per molt bon camí i estarem preparats per competir el dissabte, a casa amb el Palamós.

Felicitar a l' Escala com a guanyador de l'altra grup de sènior masculí i a les superheroines del nostre Sènior femení per guanyar el torneig al grup únic femení.

Felicitar al Roses per la organització del torneig, i un any més a tots els equips participants per seguir treballant en la consolidació del torneig tramuntana.

Segur que hi ha moltes coses que entre tots podem aportar per seguir millorant en la estructura competitiva del torneig, i estem segurs que l'any vinent els que en tenen veu i vot ho faran, nosaltres estarem encantats de tornar-hi l'any vinent i tots els que vindran.

I pel que fa nosaltres, acabada la pretemporada, molt il·lusionats per començar la nova temporada, amb reptes nous, el primer parcial dissabte a les 17:45.

Molt Bona temporada a tothom i com no
Treball, treball i treball.

 
 
Fotos: Carles Avilés Estudis.

Comentaris