Crònica de l'Infantil femení CB Roses – Bàsquet Vilafant blau

Han jugat: Mar C, Mar L, Alena, Estela, Mireia, Nora, Martina, Èlia, Estel, Amàlia i Xènia.

Dues cares

Els partits de bàsquet duren un temps determinat, 40 minuts, i s'ha d'intentar jugar igual durant tot el partit, amb la mateixa intensitat i amb la mateixa concentració, no pot ser que es facin 31 punts amb 4 parts i 9 a les altres 4.

Als entrenaments estem normalment al 100% tota a l'estona, com pot ser que als partits, el premi de la setmana, el moment més esperat no ho fem? o millor dit, no ho fem totes? Teniu suficient energia per aguantar els entrenaments, n'heu de tenir per aguantar els partits!!

Aquesta temporada jugarem contra noies que tenen un any més, la majoria, i si no anem al 100% per la pista es veu i es nota molt, en atac i en defensa. Els errors es veuen més, sobretot aquells errors comesos per jugadores que no miren la pilota o no estem defensant com toca (altrament dit empanades).

No podem treure'ns la pilota de sobre, hem de fer passes precisos i forts!!!! i deixar de regalar pilotes a l'adversari. Quantes vegades fem un passe quan no cal? O quan no tenim cap jugadora que ens presiona i a la nostra companya no té possbilitat de fer bàsquet fàcil? O pitjor encara, quantes vegades fem un passe a una companya que té la seva defensora sobre? La majoria d'aquestes opcions són pilota perduda, i les hem d'evitar.

Demanem que baixi la pilota alguna jugadora concreta?, o totes la podeu baixar? Som un equip i tothom ha de tenir la mateixa responsabilitat.

Ens costa fer cistelles, fallem bàsquets fàcils, igual que l'any passat, però clar, hem de tenir en compte que aquest any hem canviat de pilota i d'alçada de cistella, ens portarà temps adaptar-nos, però tranquiles que ho aconseguirem.

Per últim donar gràcies a la Mar C, per venir a donar-nos un cop de mà.

Recordeu que dimarts no hi ha entrenament, les que pogueu venir dimecres, feu-ho.

Comentaris