Crònica Infantil femení: CB L'Escala 49 - B.Vilafant taronja 72

Partit espectacular el que han jugat les nenes de l’Infantil Femení Taronja a l’Escala.

Els deu primers minuts han sigut els més fluixos. L'actitud era bona i hem sortit intenses en defensa, i encara que no ho acostumem a fer, sí que ens agradaria destacar la gran defensa de la Sara, que amb la seva lluita ens els primers minuts de joc, ens ha marcat la intensitat amb la que calia jugar i que totes hem estat capaces de mantenir. Tot i això, alguns petits “despistes” feien que s’acabessin els dos primers quarts amb el resultat de 20 a 14. Aleshores hem trencat el partit, a través d’una defensa encara més intensa i de molt d’encert en el tir (hem fet un parcial de 3 a 27) que ens ha servit per arribar al descans guanyant de 18.

Afortunadament no ens hem relaxat i hem continuat pel mateix camí, lluitant molt, essent agressives i provocant moltes errades. El partit s’ha igualat més a la segona part però tot i això no hem permès que s’apropessin al marcador i hem guanyat 3 dels últims 4 quarts. L’encert en el tir ha sigut una constant i això ens ha donat molta confiança per seguir tirant quan veiem l’oportunitat.

És, amb molta diferència, el millor partit de la temporada. Heu pujat la intensitat en defensa i l'heu mantingut durant els vuit quarts, no us heu arronsat davant un rival que no ho posava gens fàcil, heu caigut i us heu aixecat i jugat amb les mateixes ganes, heu estat molt encertades en el tir, aconseguint 4 triples i moltes cistelles de 4-5 metres. No sempre tindrem aquest encert, però el que sí que podem fer és continuar amb aquestes ganes, aquesta intensitat que ens ha ajudat tant durant el partit i d’aquesta manera posarem les coses molt complicades als equips rivals.

Cal felicitar-vos a totes per l’esforç que heu realitzat, heu aconseguit una victòria més que merescuda. A seguir treballant!!!