Crònica Júnior masculí: Reale B.Vilafant 94 – 54 AE St Andreu Natzaret Blau

B.Vilafant: Palol (6), Núñez (15), López (14), Fernàndez (10), Gascon (11) -cinc inicial, Moncanut (2), Bruguera (6), Vergés (24), Descamps (4), Crous (2).
Triples 10 (López 4, Núñez 3, Gascon, Verges i Descamps)

AE Sant Andreu: Martín (13), Arregui (6), Maldonado (10), Escoda (11), Gargallo -cinc inicial, Prades (2), Sanperni, Saladrigas (2), Cruz (6).
Faltes 24 (eliminats Gargallo 26', Prades 29', Sanperni 39). Tirs lliures 14/28.
Triples 4 (Cruz 2, Arregui i Maldonado).

Partit semblant a la majoria dels d'aquesta temporada a excepció dels que hem hagut de competir fins al final i en els que no hem estat a l'alçada.

El Sant Andreu tenia referències nostres dels últims partits i van sortir en zona tenint en compte que necessitem una piscina per fer-les, però aquesta vegada sí que teníem una piscina i el primer quart el resolem amb un 23-12 amb tres triples (en 10 minuts més que els últims 40). El segon quart ens posem la granota de feina bruta i de un 33-20 al minut 14 anem a un 44-20 gràcies a un parcial de 11-0 en 2 minuts. En aquest moment el partit està coll avall com ens agrada a nosaltres i pendents de trobar un altre bon moment per acabar de trencar el partit definitivament cosa què sembla que arribarà abans de la mitja part on anirem amb un 58-25.

Al tercer quart tenim ordres de ser intensos i mirar de fer un bon quart, però un altre cop el cinc no funciona i després ens encomanem la resta de l'equip: la cistella torna a la seva mida natural i no som capaços de ficar-la dintre ni a tiros (6 punts en 10 minuts ). Com sempre ens salvarà la defensa i la renta acumulada i tot i el quart desastrós encara arribarem amb avantatge (64-40)

L'últim quart tornarà a ser plàcid i la cistella s'eixampla i de fer 6 punts ens anirem fins als 30 amb 5 triples inclosos. Al final 94-54, resultat que no vol dir res si després no som capaços de competir els partits compromesos.