Crònica Sènior femení: BC Torroella 37 - Bàsquet Vilafant 66 / Bàsquet Vilafant 72 - CB Farners 57

Han jugat: Paula, Laia C., Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S. i Carme.

Cap de setmana ple de bàsquet i molt interessant per treure diverses conclusions. Anem a pams.

Començàvem dissabte enfrontant-nos al Torroella, un rival que per moltes raons i la mala sort només va poder jugar amb 5 jugadores. Doncs aquestes 5 jugadores i el seu entrenador ens van donar una lliçó d'esforç, compromís i estima per aquest esport. Només vam poder ser superiors durant el 1r quart. La resta del partit vam viure de rendes i en molts moments el rival va ser superior, i no només en el joc, també en actitud. On en una banda tot eren anims i no rendir-se mai, a l'altra es veien actituds isardes i egoisme pur i dur. On en una banda hi havia humilitat, a l'altra veiem supèrbia i desgana. Per sort el partit va acabar, i no sense donar-li moltes voltes, els entrenadors vam passar pàgina atribuint tot l'esmentat a un mal dia i pensant en l'endemà.

Doncs l'endemà va arribar i exceptuant uns primers minuts molt imprecisos i dubitatius, l'equip ignot de Torroella va donar pas a la nostra millor versió, alegria, solidaritat i molta lluita. I com no també van aparèixer les nostres mancances. Nul control del rebot i un molt mal balanç defensiu. Treballarem per millorar.

Per acabar, avís a navegants. Es juga com s'entrena i aquí no regalarem ni un minut. S'ha de treballar, sobretot, amb més concentració als entrenaments, i un punt més d'intensitat, és l'únic camí possible i on trobarem el nostre millor joc i ens sentirem còmodes. Felicitats noies, bona setmana i ens veiem divendres!!


 

Fotos: Carles Avilés. Més imatges, aquí.

Comentaris