Crònica Sènior femení: CB Vilablareix 65 – 45 B.Vilafant

Han jugat: Paula, Laia C., Laura, Mar, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme, Aina V.

"La vida ens dona penes,
ja al nàixer és un gran plor:
la vida pot ser eixe plor;
pero nosaltres

al vent...!"

El gran Raimon ja va dir-ho fa una pila d'anys amb la seva cançó-protesta.

Primer partit on se'ns ha vist inferiors al rival i ens ha posat les vergonyes al descobert. Una pressió a tres quarts i la posterior zona ens ha matat i no hem sabut atacar en tota la segona part. El mèrit, tot, és del Vilablareix perquè han mostrat una intensitat i un saber estar a la pista digne del líder de la categoria, amb el millor joc interior que ens hem trobat fins ara i una grandíssima direcció de joc.

Amb tot això és fàcil pensar que ens hem quedat al raiguer i no hem ni intentat assolir el cim. Doncs no. Excepte els 2 últims minuts on l'oxigen ja no arribava, hem lluitat i ho hem intentat fins al final. No ha sigut el nostre millor partit, però les ganes i l'actitud de totes les jugadores a la pista ens fa sentir molt orgullosos de formar part d'aquest equip. 


No us canseu de ser així perqué hi ha moments que jugueu molt bé a bàsquet, només falta allargar-ho durant més temps als partits. L'única manera és pencant divendres a entrenament i creure en vosaltres mateixes, aquí és on els entrenadors ens hem de posar les piles i estar a l'alçada. Bona setmana i la que ve hi tornem, moltes felicitats noies!!

Comentaris