Júnior masculí: Reale B.Vilafant 95 - CB Sant Gregori 53

Aquesta setmana mirarem d'arreglar la falta de la setmana passada.

La setmana passada vam jugar contra UE Horta 99 un equip de jugadors de primer any un esglaó físic per sota nostre. El partit va canviar amb referència als altres: vam començar tous, sense intensitat ,tot i això gràcies a la diferència fisica en dos quarts vam treure deu punts d'avantatge i va semblar que amb això ens conformàvem ja que les diferències es mantindran. El problema és aquest: ens conformem amb guanyar, no som prou exigents amb el que hauríem de donar a la pista. Vam estar sempre per sota del mínim que ens hauríem d'exigir com a jugadors, sempre ens van superar a 1x1 i, en canvi, nosaltres vam ser incapaços de fer-ho. Si volem donar la culpa a la pista i a la pilota, ho podem fer, però hem de tenir la capacitat d'adaptar-nos a l' entorn per millorar la nostra capacitat de jugar bé a bàsquet. Tot i la.nostra nul·la capacitat d'adaptar -nos a l'entorn amb la diferència fisica en fem prou per emportar-nos el partit pel camí números per oblidar 3/15 en tir de 3, ens deixem agafar 10 rebots en atac i perdem 9 pilotes sense ajuda del contrari. Totes les nostres faltes són per estar inactius i arribar tard, cap per excés d'agressivitat però no passa res un mal dia el pot tenir qualsevol.

El segon partit a casa, sense excuses i amb la lliçó apresa o almenys això pensàvem. 

Comencem el partit parlant dels errors de la setmana passada, però  no serveix de res tornem a començar descentrats i contra un altre equip inferior físicament a nosaltres suem sang per treure  una mica d'aventatge a la mitja part.

Per a fer els mateixos punts que el contrari hem de tirar més del doble de vegades (tirem 86 tirs de camp per 40 d'ells al final del partit) i els errors de tir vénen per la falta d'intensitat. A la mitja part tindrem una conversa tranquil·la i pausada que els jugadors escoltaran atentament al vestuari i ens servirà per canviar la dinàmica del nostre joc. Defensivament la millora és brutal de 20 i 16 punts rebuts passarem a 8 i 9 i per contacte directe  (és la relació normal entre defensa i l'atac), millorem l'atac de forma no tan exagerada de 20 i 20 a 27 i 28. Primera i segona part són el dia i la nit o sigui que haurem de xerrar més sovint a la mitja part. Al final dues victòries més: 65-76 el partit contra l'Horta i 95-53 contra el Sant Gregori.








Comentaris