Crònica Júnior femení: C.B. Sant Hilari 62 – 49 Bàsquet Vilafant

C.B. Sant Hilari – 62 – De Ribot (6), Izquierdo, Garcia (1), Ros (9), Fogueras (6), Gelpi (19), Sanjuan (-), Canaleta (21). 5/10 T1. 3 Triples: 2 Canaleta i 1 Ros. 16 faltes.

Bàsquet Vilafant – 49 – Núria C (4), Paula (-), Clara (-), Berta (-), Eva V (8),Núria F (5), Meritxell (16), Núria G (9), Eva S (-), Aina A (7). Baixes: Aina V i Emma.7/20 T1. 1 Triple: Meri. 10 faltes.

Parcials: 15-16, 15-4 (30-20), 19-12 (49-32), 13-17 (62-49).

no esperem que l’arbre doni fruits sense podar-lo;
l’hem de treballar,
l’hem d’anar a regar,
encara que l’ossada ens faci mal…”

Aquest cap de setmana hem anat a Sant Hilari Sacalm a jugar l’últim partit abans de les vacances de nadal. Primer de tot agrair a l’Eva i a la Núria haver vingut fins a Sant Hilari a donar-nos un cop de mà! Gràcies.

Tot i començar adormides, encaixant un parcial de 9 a 2 en tres minuts, hem sabut reaccionar i acabar el primer quart igualades (16-15). El segon quart ha sigut altament deficitari. Hem encaixat 15 punts més però ofensivament el bagatge ha sigut més aviat pobre: dues cistelles de la Meri, una al principi i l’altre a final de quart. 20 a 30 a la mitja part. El pitjor? Les sensacions.

Un parcial d’onze a quatre en els sis primers minuts de la segona part no feia preveure una gran remuntada. Mentrestant el Sant Hilari gaudia del bàsquet. Entre la 23, que ha donat un recital de domini i visió de joc, i la jugadora número 11 han anotat 40 punts. El Sant Hilari ha lluitat, s’ho han deixat tot i el bàsquet les ha recompensat.

A mesura que passaven els minuts creiem menys en la victòria. L’inici de l’últim quart ha desmuntat totes les possibilitats: 11 a 2 en tres minuts (60 a 34). Un cop hem vist el partit perdut ens hem alliberat, elles s’han relaxat i hem aconseguit el que ens hem proposat (perdre amb una mica de dignitat). Després de maquillar el marcador el partit ha acabat amb un resultat de 62 a 49.