Crònica Sènior femení: CB Salt "B" 45 - Bàsquet Vilafant 62


Han jugat: Paula, Laia C., Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme.

Partit en general bastant correcte el que hem jugat a Salt aquest dissabte en horari de discoteca.

Una bona sortida ens ha permès agafar la iniciativa molt aviat i hem disposat de molts tirs i situacions clares de cares a cistella per agafar més renda que no hem aprofitat. I al segon quart ho hem pagat. I ho hem pagat perquè no s'ha defensat (sobretot els últims 3 minuts), i en atac ens hem col·lapsat i abusat de la mateixa situació una vegada si i una també. I quan no jugàvem a res, la nostra presa de decisions ha sigut nefasta. Amb tot això mitja part, 2 amunt i tot el partit per endavant.

A la represa hem recuperat el control i, tot i desorganitzar-nos més del que tocaria, hem interpretat molt millor el joc i l'encert ha tornat a aparèixer. Destacar en positiu la lluita de les 11 jugadores durant tot el partit. Ja no ens fa tanta por el contacte i aprenem a ser més generoses en l'esforç. Falta, però, millorar molts aspectes als dos costats de la pista.

Amb l'aturada nadalenca un breu balanç del que hem fet fins ara. Deixant la classificació com una anècdota, hem entrat amb bon peu a la categoria. Però tenim davallades durant els partits molt preocupants. Hem de minimitzar-les el màxim possible, i mai perdre la concentració. S'ha de creure en el treball individual i col·lectiu. És aquí on tots hem de fer un pas endavant per créixer com a grup i com a equip. Dit això, felicitar-vos per la feina feta fins ara i animar-vos a continuar, que encara queda molt i ens hem de divertir molt més del que ho estem fent. Bon Nadal a tothom i cuideu la figura que els tiberis són perillosos!!

Comentaris