Participació del Premini Taronja al 7è Torneig Innocents

El diumenge 27, el Premini Taronja amb en Ruben, Enric, Dídac, Arnau, Ian, Neó, Roger, Joan, Bernat, Biel i en Pol, ens en vam anar a Sant Feliu de Llobregat a jugar aquest torneig contra 3 equips de nivell A de la província de Barcelona.

Allà vam descobrir que per jugar bé a bàsquet encara ens falten moltes coses, les principals potser són més de concentració, d’intensitat i d’agressivitat però que marquen molt qui juga més i millor durant el partit.

El perfil dels 3 partits van ser similars, i només les característiques dels rivals i el cansament acumulat en alguns jugadors, sobretot de concentració, no va permetre veure una millora en el resultats dels partits, però sí en el joc.

Primer ens va tocar el CB Hospitalet A, primer del seu grup de nivell A de Barcelona i al final campió del Torneig. Amb 4 jugadors molt superiors físicament i 3 d’ells també tècnicament. Vam competir el primer quart, vam guanyar el darrer i en vam competir un altra, els altres 3 no vam estar a la seva alçada. Ens faltava tot, podem dir que ens van atropellar.

El segon partit contra el San Josep de Badalona A, que acabaria 3r del torneig, tornem a repetir el resultat i la quantitat de parcials que competim, on sobretot el 1r i el 4t ho vam fer realment bé. La resta, davant un equip molt més treballat i amb els conceptes de joc molt clars per l’edat dels jugadors vam pagar les nostres mancances de concentració i els errors defensius.

Després de dinar i de reposar un xic, ens esperava el darrer partit, contra el Dimonis de Badalona. Juguem un primer quart excel·lent, però a mida que passen els quarts, ens anem fonent, cometent els mateixos errors que els partits anteriors, però almenys ara, lluitem totes les pilotes, volem els rebots i els ataquem sense por. El resultat no és millor per la manca d’encert de cares a cistella, sobretot en la segona part, però les sensacions són molt millors. El rival ha quedat 2n del seu grup de nivell A i per tant no es tracta d’un rival menor, però sí que físicament era el més similar a nosaltres i ens era més fàcil competir de tu a tu.

En resum, esperem haver après a que hem de competir per totes les pilotes i tot el partit, que hem de desitjar la pilota com anar a veure Star Wars i que ho hem de fer sempre i davant tots els rivals.

Felicitats a tots els que vàreu venir, als pares pel compromís, i al CB Santfeliuenc per l’organització.

Bones Festes. Ens veiem el 5 a les 10 del matí pel primer entrenament de l’any.










Fotos: CB Santfeliuenc, Glòria Angulo. Més imatges, aquí.

Comentaris