Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 66 – 49 U.E. La Salle Girona

Bàsquet Vilafant: Adrià, Vicente, Nebot, Pere, Sergi (cinc inicial), Brun, Quintana, Capel, Nebot, Àngel, Àxel i Castillo.

Parcials: 18-13, 22-12, 10-11,16-13

Partit molt planer durant els 40 minuts de joc, sense gaires variacions tàctiques ni alternances defensives.

Seguim en la bona dinàmica dels últims partits, tot i que en aquest vam començar una mica més fluixos, vam ser capaços d’ anar de menys a més, i controlar el marcador de principi a fi.

Primer quart amb moltes errades en les finalitzacions per part dels dos equips, fent nosaltres 0 de 5 en tirs lliures, però amb bon encert en el tir exterior i bon treball defensiu.

El segon quart va ser on vam agafar la màxima diferència parcial gràcies al treball defensiu, que ens va permetre generar més contraatacs i finalitzacions més fàcils.

Després del descans, amb un bona defensa per part de la Salle, va ser quan ens van posar més problemes per generar el nostre atac, anotant només 6 punts de joc.

I últim quart molt igualat, però sabem mantenir l’ avantatge sense perdre la concentració, i amb una gran serenor resolem aquest partit sense patir en els minut finals.

Bona feina feta aquestes últimes setmanes, i ara a preparar-se bé i a esperar el pròxim partit, després de vacances, per continuar amb la bona dinàmica que portem.

Bones festes a tots i felicitats per la feina!!!!

Salut i Força!!

Comentaris