Crònica Infantil Femení: B. Vilafant Blau 39 – 38 CB Grifeu Llança Verd

Parcials 4-10, 12-7, 6-11, 17-10.

Han jugat Mar, Alena, Estela, Nora, Martina, Èlia, Mariona, Estel, Amàlia, Núria i Xènia.

3, 2, 1 i ....


Primer partit de la segona volta i contra el líder a casa. Hem pogut jugar una altra vegada amb pista llarga, i es confirma que juguem molt i molt millor.

En cap moment s'ha vist cap baixada de rendiment ni de físic de l'equip, érem 11 i totes 11 ho han donat tot durant tota l'estona que han estat a la pista i a la banqueta.

S'ha vist una lluita molt intensa per totes les pilotes dividides, una alta agressivitat sobre la pilota, i sense posar mans!! Fantàstic noies!!! I unes penetracions trencant cap a cistella quan trobàvem l'espai.

Hem assolit una intensitat molt alta, en atac i en defensa, ara només resta millorar el rebot defensiu, els passes tous o a cap lloc i ficar alguna cistella fàcil més. Mica en mica anem aconseguint les coses, es nota que treballeu amb ganes.

Penseu què hauria passat si no haguéssim pedut tants passes i no haguéssim donat tantes segones oportunitats. De ben segur que no hauria estat un partit per recordar, però el cor de tots els que patim i gaudim dels vostres partits ho agrairien.

Analitzem els últims 19 segons: perdem de 4 després d'un temps mort propi on els demanem trencar a cistella i recuperar ràpid la pilota per tornar a llençar a cistella! Treiem de banda a camp d'atac, circulació de pilota fins que una jugadora pot trencar a cistella, bàsquet i falta, temps mort de l'equip contrari, queden 7''. Demanem a les jugadores que s'ha de fer el tir lliure, recuperar pilota en defensa i llençar ràpid, estem a dos punts, però cal estar molt atentes al rebot si no entra el tir lliure, molt atentes al rebot. Queden 7'', tir lliure fallat i contra tot pronòstic agafem un rebot, UN REBOT!!! pilota a fora i apareix la màgia d'en Chava, que sempre “pica” a les jugadores des de la línia de 6,25, sona la sirena, taulell i cap a dins. Felicitats Martina, felicitats noies, us ho mereixeu per com esteu treballant i millorant. Ens veiem dimarts!





Comentaris