Crònica Infantil femení: B. Vilafant Blau 69 – 54 C.B. Roses

Han jugat Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Mariona, Estel, Amàlia, Nuria i Xènia

Parcials: 9-10, 22-15, 14-18, 24-11

Intensitat + intensitat + intensitat

Partit sense pausa ni descans. L' “EQUIPOOOOO NARAAANJA” està agafant un ritme de partit difícil d'aguantar per qualsevol equip, es un plaer treballar amb vosaltres!!!!


La velocitat amb la que s'ha jugat aquests últim cap de setmana ha estat altíssima i totes les jugadores sense cap excepció!!

El principal problema es que potser ens em precipitat en moltes de les accions, recordeu que si es pot acabar depressa, s'acaba depressa, però si no, cal fer un bot enrere i construir un jugada d'atac estàtic, diria que en tot el partit debem haver fet 4 o 5. El mateix passa amb els rebots ofensius, n'hem agafat 1000 o 2000, però hem tirat bé després? Hi han hagut forces castanyes, que no han tocat ni aro, ens les podíem haver estalviat i fer defensar més estona i per tant cansar més al rival.

Seguim tirant molt tirs lliures clara senyal que ja no hi ha por d'entrar, es fa amb força i normalment acaba amb bàsquet, tirs lliures i fins i tot algun 2+1!! Bona feina!

El percentatge de tir lliure no és molt bo, 10/29, però moltes s'han sortit de dins i moltes més han estat apunt d'entrar, cal seguir treballant-hi!!!

Per acabar agrair l'ajuda de la Mariona i la Núria, alegrar-nos per la reincorporació de la Daniela, ja està entrenanant i en breu tornarà al terreny de joc, la recuperació de la Martina i enviar molts ànims a l'Èlia, que es recuperi el més aviat possible i pugui tornar a estar amb nosaltres!

Fins dimarts!!


Comentaris