Crònica Infantil femení: B.Vilafant taronja 51- Pia Olot 53

Han jugat: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura, Eva S., Mireia i Eva T.

Parcials: 21-12, 9-14, 10-16, 11-11
Faltes comeses: 16
Faltes rebudes: 12
Tirs lliures: 8/16

El partit ha tingut una tònica general: falta de concentració. Córrer hem corregut, però anar amunt i avall si no estem concentrades, serveix de poc, ens cansem molt, però no en traiem res; pilotes perdudes, defenses molt toves, atacs en què ens costa deixar anar la bola, rebot quasi inexistent a favor nostre...

Hem sortit al primer quart amb una marxa per sota; lentes en la pujada de pilota, ens topàvem cada vegada amb cinc jugadores que acabaven tancades dins la seva zona. En defensa, en general, passives, moltes esperant a més d'un metre a veure què faria la nostra atacant, sense amenaçar-la en cap moment. El segon quart ha estat el millor. Hem treballat molt des de la defensa complicant a les olotines la sortida de pilota i recuperant unes quantes boles que han acabat en cistella, parcial 11-2. I aquí s'ha acabat el millor del partit.

La resta ha seguit la mateixa tònica. En alguns moment hem donat més velocitat al joc, deixant anar la pilota abans de mig camp i les nostres opcions de fer bàsquet augmentaven. Però a la que els nostres atacs es convertien en un 5x5 estàtic, no ens n'hem sortit. Ens costava moure'ns i quan ho fèiem no trobàvem forat. I quan aconseguíem entrar, fallàvem més que mai, mentre que el Pia Olot aconseguia arribar amb ràpids contraatacs i amb un encert molt alt.

Noies, la concentració és bàsica, el treball des de la defensa indispensable. Som un equip, guanyem i perdem com a equip. El partit d'avui és la suma de totes; i si creieu que avui no us hi heu fet prou, la setmana vinent teniu tres entrenaments i un nou partit per a demostrar-vos que podeu fer-ho molt millor.