Crònica Infantil femení: CB Bescanó 49 – B.Vilafant Blau 44

Parcials: 12-8; 12-16; 12-12; 13-8

Han jugat Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Estel, Amàlia, Xènia.

Fins l'última gota de suor.


Partit molt intens amb una de les rivals de la part alta de la taula, un equip molt gran i físic, que ens ha esperat amb pista gran un dia que només hem pogut anar amb vuit jugadores, esperem que l'Èlia, la Martina i la Daniela es recuperin aviat.

Des de la banqueta hem intentat gestionar els temps i les rotacions perquè arribessin al final amb una mica de benzina, però l'últim quart s'ha fet massa llarg i no hem pogut aguantar el gran nivell d'exigència del partit. Les jugadores s'han esforçat molt, molt i molt durant el partit, una intensitat molt alta, lluitant quasi totes les pilotes i cometen cada vegada menys errors de concentració, cada dia en sabem més.

Ens ha faltat una mica d'encert, o una miqueta de la sort que han tingut l'equip rival en alguna situació, a vegades veus com a una cistella entra tot i a l'altre no entra res (QUINA RÀBIA!!!). Al final són petits detalls els que decanten els partits tan ajustats, hem de treballar i millorar situacions de tirs sota aro, tancar el rebot, botar massa... Sobretot els tirs lliures, tirs lliures (6/20), amb la quantitat de faltes que ens fan, què passaria si en fiquéssim una mica més del 50%

Aquest cap de setmana hem marxat de Bescanó amb la sensació de tenir un equip ple de jugadores de bàsquet, cosa que ens fa sentir molt i molt orgullosos.

Comentaris