Crònica Infantil femení: CB La Vall d'en Bas 45 – 64 Bàsquet Vilafant Blau

Parcials: 12-8, 13-21, 12-21, 8-14

Han jugat Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Martina, Èlia, Estel, Amàlia i Xènia.

Any nou vida nova


Primer partit de l'any, després d'una llarga aturada, amb unes bones sensacions

Des de principi de temporada hem tingut una baixada física i d'intensitat durant el partit, però aquest dissabte ha estat totalment al contrari, hem començat adormides, sense xispa, mirant com jugaven i hem acabat agressives, lluitant totes les pilotes i triant molt bones opcions.

La pista gran sembla que ens va força bé, sabem aprofitar espais, buscar les millors opcions... Sempre i quan ens fiquem al partit i siguem 5 a la pista.

He vist jugadores esforçant-se moltíssim per l'equip i és d'admirar i cal agrair aquest esforç. D'altres hem d'agafar exemple i aprendre'n d'elles; no pot ser que sempre baixin les mateixes jugadores i les altres no fem ni la intenció, és injust per l'equip.

Hem fallat molt menys que altres partits, però hem de seguir treballant la concentració quan encaro cistella i sobretot en els tirs lliures. Cal canviar la informació que li donem al nostre cervell: “ostres ara la fallaré”, per un, “aquesta si que entra”, sempre és millor pensar en positiu, proveu-ho.

Durant el partit us ho he dit, i ara ho vull repetir, del partit sempre hauríeu de sortir orgulloses de tot el que heu fet, només vosaltres sabeu si heu fet tot allò que podíeu, si ho heu donat tot,... des de fora es poden veure coses, però no les vostres sensacions, al contrari que vosaltres, que si les sentiu. Aquestes sensacions han de ser d'haver-ho donat tot, per vosaltres i per l'equip.

A seguir treballant. Ens veiem dimarts!

Comentaris