Crònica Mini masculí: C.B. L´Escala 66 – 46 B.Vilafant Blau

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Jordina, Emma, Damià, Núria, Ruth, Carla i Nico

Avui ens hem desplaçat al camp del CB L’Escala, un rival fort situat a dalt de la classificació.Abans de sortir a jugar teníem una cosa ben clara, no volíem començar el partit com la setmana passada. Si volíem plantar cara a aquest equip havíem d’estar concentrats i intensos Des del minut 1, i així va ser.

A pista, els 5 jugadors anaven a per cada pilota, i tots els rebots es lluitaven, fet que ens va donar segones i terceres opcions que vam acabar aprofitant. I aquí el resultat, només vam rebre una cistella en contra. A banqueta, tothom animant i fent que l’equip es fes més gran.

Malauradament aquesta actitud no va ser present tot el matx. Vam començar a perdre de vista al nostre rival, afavorint els contraatacs en contra i regalant bàsquets fàcils. La precipitació en atac, no voler anar a cistella amb decisió sinó amb por i el fet de que ja no controlàvem tant el rebot, van donar molta vida al rival, que no perdonava cap acció errònia nostra. En definitiva, vam anar sortint del partit poc a poc, badant moltes vegades.

De totes maneres, vam intentar posar solució i no vam baixar el cap fins al final. Ens hem adonat de la importància del balanç defensiu i de qui controla el rebot controla el partit. Això sí, un aspecte que hem millorat molt han sigut en les ajudes.

Concloent, un bon partit, hem plantat cara a un CB L’Escala molt intens. I a on hem vist quins aspectes hem de millorar i si és així, tot és possible.

A seguir treballant i fins la setmana que ve.

Comentaris