Crònica Sènior femení: B.Vilafant 54 – 49 FD Cassanenc

Van jugar: L. Carreras, Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, L. Santos i Carme.

Ahir bufava tramuntana, havia canviat el temps. També va canviar la distribució de les banquetes i la presència en elles, però el canvi més important va ser la nostra actitud a l'inici del partit.

Els nervis d'enfrontar-nos a un rival directe, la fred del pavelló i la pressió de jugar bé no eren excusa suficient per sortir a la pista desordenades, sense idees clares i molt toves en defensa.

Després d'un primer quart on les rivals havien dominat el ritme del partit, i sobretot ens havien passat per sobre en el rebot acabem el període, per sort, només 5 punts a sota en el marcador.

El segon quart canviem la dinàmica, comencem a defensar bé, i això ens ajuda a atacar amb més tranquilitat. I és quan jugueu tranquiles quan les coses us surten, parcial de 19-12 en aquest període. Però alguns errors en defensa que no hauríem de cometre fan que entrem en bonus molt aviat i les rivals ho aprofiten per mantenir-se en el partit, 26-23 a la mitja part.

Comença la segona meitat i els problemes en defensa tornen a aparèixer, ens costa molt parar a la seva interior, superior físicament. Si al segon quart entràvem en bonus molt aviat, al tercer encara més, i el Cassanenc no perdonava. Per sort l'encert exterior ens manté en el partit i anem a l'última part 2 a sota.

Ens ho jugàvem tot als 10 últims minuts, i conscients de la importància de sortir concentrades aconseguim un parcial de 5-0 amb el que ens posem per davant una altra vegada. Però les rivals no es donen per vençudes i ens fan lluitar fins el final per aconseguir la victòria. Aquest cop no entrem en bonus i els últims tres minuts defensem molt bé. En atac juguem més còmodes i no perdonem els tirs lliures (7/10).

Us felicitem per l'actitud que heu tingut quan les coses no sortien bé, heu demostrat que juntes sumeu molt. Però és l'hora de fer el pas endavant que ens converteixi en un equip constant, un equip que no depengui de la inspiració divina que molts cops ens acompanya, i que no juga a batzegades. Això només ho aconseguirem amb esforç, compromís i treball.