Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 98 – C.B. Cellera 68

Bàsquet Vilafant – 98 – Pere, Castillo, Sajet, Àxel i Brun– cinc inicial –Vicente, Adrià, Capel, Quintana, Àngel, Sergi i Nebot.

Parcials; 14 - 19, 31 - 16 (45-35), 24-18 (69-53), 29-14 (98 - 68)

Partit per recuperar sensacions i consolidar el treball que hem fet durant les festes de Nadal.

1q. Volíem aconseguir imprimir un fort ritme des de l'inici, tant en la pressió a la pilota com amb bones sortides al contraatac.

Però una Cellera amb algunes baixes preferia un ritme més lent, que va aconseguir dominar i amb un gran encert en els llançaments va aconseguir la primera avantatge important.

El control del rebot l'ajudava tant en el marcador com en el ritme.

2q. Aconseguim pujar el llistó en atac, però la inactivitat en defensa fa que, malgrat encistellar 7 triples, castigant una defensa molt tancada, el partit seguís igualat.

3q Aconseguim fer la passa més necessària a nivell físic, i el desgast en la Cellera es comença a notar, fet que ens permet agafar el ritme del partit i dominar-lo, tot i que no som capaços de fer-ho pel que fa rebots.

Tot i així la continuació de l'encert en els llançaments, ens fa guanyar el quart i augmentar l'avantatge.

4q Afegim una variant defensiva per acabar de pujar una mica més el ritme i ens surt bé, juntament amb el domini definitiu del ritme i intensitat del partit ens permet seguir anotant i baixar el percentatge d'encert de la Cellera.


Creiem que hem fet una passa endavant en quan a ofici, però tenim un gran marge de millora.

A millorar en la tensió i activitat defensiva i control durant més fases del partit.

Treballar, treballar i treballar. 


 
 

Comentaris