Crònica Cadet masculí: CB Sant Narcís 66 - Bàsquet Vilafant 2000 63

Gerard (11), Arnau P. (6), Pep (10), Nil (2), Ferran(6) , Àlex C., Pau (1), Adrià (5), Palo (2), Arnau
C.(12), Isma (7) i David (1).

"Partit molt igualat, contra un rival amb molta qualitat, que no va deixar de lluitar i pressionar durant els 40 minuts.

El primer quart, nosaltres vam sortir sense esperit i una mica adormits ...."

Així començava la crònica del partit de la primera volta. No gaire diferent al nostre inici en aquest segon partit. Amb resultat diferent.

En cap moment vam aconseguir capgirar el resultat i fins a sis segons del final no vam empatar el partit. A tots ens agrada guanyar, però no sempre pot ser. Parlant amb dos infantils, que també van patir un resultat semblant, els hi deia que s'han de perdre molts partits ajustats per guanyar-ne un. I això mateix us dic a vosaltres.

Perdre de tres, amb el partit empatat a sis segons, a la pista del tercer del grup. No pot ser un mal resultat. I menys davant d'aquest equip, que ens va ensenyar com s'ha de lluitar durant 40 minuts.

Quan guanyes de 20 no sempre ets conscient de les teves mancances, quan perds segurament és més fàcil veure errors. I tots en fem molts, jo el primer. Esperem que aquest partit ens faci créixer una mica més a tots, al final es tracta d'això.

En una altra conversa que vaig tenir després del partit, em van dir " Aquests partits són els macos de veure" i jo hi afegeixo : I DE JUGAR.

Moltes felicitats pel partit i ens veiem dilluns, on tindrem una "master class" del nostre coordinador.



Comentaris

Anònim ha dit…
Un gran partit. Dos grans equips i "claka" de ambdues parts a l'alçada. Molt be !