Crònica Mini masculí: C.E Palamós 44 – B. Vilafant Blau 43

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Nico, Toni, Carla, Ruth i Enric.

Parcials: 2-10, 5-2, 6-8, 9-2, 4-10, 6-2, 2-6, 10-3

Molt bon partit el que es va jugar aquest dissabte de carnaval. De bon matí ens presentàvem a Palamós, un rival que es situa entre les primeres posicions de la classificació.

Després de venir de fer un primer quart molt intens i molt bo a nivell de concentració contra l’Escala, teníem clar que aquesta era la tònica que havíem de seguir si volíem plantar cara al Palamós. I així va ser. Però aquest cop no vam abandonar aquesta intensitat en cap moment. Per això, realment us hem de felicitar per l’actitud mantinguda a pista.

En atac, sortíem ràpid després de cada rebot i la majoria de les transicions eren ben treballades. Ens falta decisió i confiança per anar cap a cistella i intentar fer bàsquet, o si més no, buscar la falta. Cada vegada podíem trencar al nostre defensor i encarar cistella amb força, però les pors i la falta de confiança en un mateix feia que no aprofitéssim totes els ocasions que se’ns presentaven.

En defensa, intensos i atents a moltes ajudes, tot i que encara ens adormim en algunes. No obstant, es van veure defenses molt bones amb un molt bon treball de cames, que finalment provocaven la pèrdua de pilota de l’atacant. L’esforç sempre té la seva recompensa, i al partit es van veure pèrdues de pilota simplement per augmentar la intensitat en defensa.

Poca cosa més, donar les gràcies a l’Enric per la seva gran ajuda. I, finalment, remarcar que si sempre lluitem com aquest dissabte ens ho passarem millor i obtindrem la recompensa que ens mereixerem. I sinó, tal i com diu un bon referent d’aquest esport: “El bàsquet sempre et dóna segones oportunitats”.

Moltes felicitats i fins la setmana que ve.

Comentaris