Crònica Sènior masculí: C.B. Garrotxa - Santjoanenc 50 - Bàsquet Vilafant 70

Partit de qualitat i molt seriós, que ens manté en el rumb dels objectius de la temporada.

Parcials: 8 - 25, 7 - 16 (15- 41), 16 - 15 (31 - 56), 19 - 19 ( 50 - 75)

Han jugat: Vicente, Quintana, Nebot, Pere i Sergi - Cinc inicial- Fita, Àxel, Capel, Sajet i Castillo.

Ens presentàvem a Sant Joan amb la quasi obligació de guanyar i preveiem un partit molt complicat, per el partit en si mateix i per les baixes d'última hora que teníem.

1Q

Tot i així hem aconseguit una sortida molt bona aconseguint un parcial inicial de 8 a 25 que ens donava molta confiança.

Al minut 9 del primer quart, hem afegit una baixa més, que ens complicava una mica més el partit ja que teníem el joc interior tocat, i amb la lesió de turmell d'en Fita la fèiem més gran.

2Q

Hem seguit dominant els temps del partit, tot i que el Sant Joanenc ha provat una zona 2-3 que ha travat una mica el nostre joc.

Tot i així, hem sabut aprofitar les avantatges d'aquesta zona trobant bàsquets fàcils i augmentant una mica més la renda positiva.

3Q
Imaginàvem una reacció del Sant Joanenc i així ho han intentat, ajustant molt més la zona i provocant-nos problemes.

A aquests afegim que el ja mermat joc interior nostre hi hem afegit el problema de les faltes dels nostres interior sans.

Hem hagut de jugar força minuts només amb un interior, al que el Sant Joanenc ha contestat posant-ne 3, i han aconseguit algunes avantatges interiors. I endur-se el parcial.

4Q
Hem tornat a apretar l'accelerador amb un parcial de 7 a 12 els primer 5 minuts, que ja ha sigut definitiu, els últims 5 minuts han estat de més baixa intensitat, per part dels dos equips i que ha acabat amb el parcial del marcador empatat en aquest últim quart.

Seguim creixent en les adversitats i sobretot en ofici i en "jugar" els partits en tots els aspectes.

Al final del partit els antics companys d'en David Vicente li han fet entrega d'una placa, en record de la seva estada. Gest molt bonic, els donem les gràcies.