Crònica Sènior masculí: CB Farners A 77 - 80 B.Vilafant

Pel civil o pel criminal

Han Jugat: Castillo, Nebot, Àxel, Pere, Sergi - cinc inicial- Adrià, Albert, Sajet, Capel, Àngel, Marc i Palol.

1q Comencem amb molt alt ritme ofensiu, tot i que no aconseguim el nivell defensiu que volem. Els primers 5 minuts nostres els 5 últims seus, que fan que el marcador estigui ajustat.

2q Mateixa dinàmica, no aconseguim el domini defensiu que ens fa ser forts, però si bones batzegades ofensives, sense massa continuïtat, això sí que ens permeten petits avantatges, però no el domini del partit.

3q Posem una marxeta més que ens permet per primera vegada manar en el partit.

Comença una bona dinàmica en llançament exterior, però igualat que ens els altres quarts els últims 3-4 minuts són del Farners que els permet mantenir viu el partit.

4q Per primera vegada és el Farners qui porta el domini del partit, amb bon encert del llançament exterior i amb llançaments massa alliberats. Redueixen l'avantatge fins a -4 a falta de 5m i a -3 a falta de 2:30, tant que fins i tot aconsegueixen posar-se per davant del marcador, finalment 2 tirs lliures nostres empaten el partit i el duem a la pròrroga, després de perdre una avantatge de +16 i recuperar un desavantatge de -5.

La pròrroga té dues cares, només començar el Farners anota dos triples seguits, que signifiquen un +6 d'entrada.

Som capaços llavors de tornar a entrar en el partit i suar punt a punt fins aconseguir una avantatge de +5 a falta de 20s i finalitzar amb +3 el partit.

Victòria que li donem la categoria de clau pel que significa a nivell de classificació i pel calendari tant complicat que ens queda, 8 partits per fugir de la promoció.