Crònica del Sènior femení: CB L'Escala 52 - B.Vilafant 63

Han jugat: Paula, Laia C., Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme.

Derbi empordanès que ja sabíem costaria molt contra un equip experimentat i que costa molt treure del seu ritme pausat i de possessions llargues. Per part nostra no ha sigut, en general, un bon partit però hem construït la victòria a partir de moments puntuals on si que hem reconegut a l'equip que portem sent les últimes setmanes.

La primera meitat ha estat marcada per una defensa molt tova, sense ajudes i deixant jugar i pensar a un equip que si juga a plaer fa les coses molt bé i amb criteri. Quan hem canviat la dinàmica defensiva hem fet un pas endavant i encarrilat el partit amb certa solvència. En la cistella de les coses a millorar (i molt) els tirs lliures (21, sí, sí 21 fallats) i el rebot defensiu. Ens han tornat a passar per sobre en aquest aspecte. Per contra, d'altra banda, quan ens hem posat les piles la defensa ha sigut boníssima i la vostra actitud, altre cop, excel·lent. És veritat que avui en atac, a excepció de 10-15 minuts, no hem tingut el millor dia, però no ens hem de preocupar perquè cada cop feu les coses millor i amb més naturalitat.

Ara que ve el tram final i més complicat us vull dir una cosa. Passi el que passi estic molt content i orgullós de l'equip que sou. Jo intentaré donar el millor de mi. A vosaltres us demano que continueu amb ganes i il·lusió. Moltes gràcies noies per fer-nos gaudir del bàsquet a el bo d'en Marçal i a mi. Seguiu així! Bona setmana i divendres hi tornem!
 
 
 

Comentaris