Crònica Sènior masculí: C.B. St Narcís 72 – 59 B.Vilafant

Parcials: 22-25, 41(19)- 31 (6), 61(20)-46 (15)-72 (11)-59 (13).

Han jugat, Vicente, Nebot, Adrià, Pere i Sergi - Cinc inicial - Quintana, Àxel, Capel, Castillo, Brun i Àngel.

Teníem moltes ganes de competir i posar problemes al qui amb tota seguretat serà campió de lliga, i nou equip de segona.

El primer quart ha sigut un quart dominat per nosaltres, ritme baix però amb molt encert i portant tot el pes del partit, anotant 25 punts. El Sant Narcís no ha pogut descontrolar el partit però ha anotat tres triples que els deixaven a només -2.

Segon quart que comença amb un 12-0, el partit es trenca i entra en una dinàmica més favorable per al Sant Narcís. Tot i que només anotem 6 punts, i en rebem 19, creiem en seguir competint.

Tercer quart. Tornem a dominar el joc, però no amb la claredat del primer quart, en diverses fases del quart aconseguim posar-nos a -8 i amb opcions de disputar el partit.

Quart quart. Seguim en dinàmica combativa, potser el quart on som més físics en defensa, en algunes fases ens posem a 8 igual que al tercer quart, però si el Sant Narcís només ha perdut 2 partits aquest any és per alguna cosa.

Ens ha tornat a deixar molt bones sensacions el Sant Narcís, un equip molt sòlid i molt cohesionat, celebrant tots els bàsquets i gaudint del joc que fan.

Bones sensacions nostres, en quant a creixement i ofici, però ens falta alguns detalls i solucionar algunes tonteries per poder aspirar, l'any que bé, a alguna cosa més que salvar la categoria per la via directe, fet que per cert encara no hem aconseguit aquesta temporada.

No ens adormim, bon partit, bon camí, últim esforç

Treball treball i treball

Comentaris