Infantil femení: C.B. Garrotxa Santjoanenc 22-42 Infantil Femení Taronja

Parcials: 7-10, 5-10 (12-20), 5-11 (17-31), 5-12 (22-43).
Tirs lliures: 2/12
Triples: 1 Núria.

Partit força complert i regular el que van disputar les jugadores de l’Infantil Femení Taronja. Tot i que la falta de control en el rebot defensiu provoqués un resultat igualat en acabar els dos primers quarts, l’actitud era prou bona.

Un cop controlat el rebot va ser més fàcil anar agafant avantatge, poc a poc al marcador. Tot i guanyar tots els quarts del partit cal dir que tots van ser igualats ja que els dos parcials que vam guanyar amb més diferència ho vam fer per només 5 punts. Durant la primera meitat també vam mostrar que ens falta recuperar quan ens superen en l’1x1 i controlar la posició de la pilota per si és necessària una segona ajuda.

Tot això ja tindrem temps per treballar-ho. M’agradaria destacar la gran actitud mostrada durant els 40 minuts. Normalment ens costa mantenir el nivell defensiu però a Olot vam demostrar que som capaces de fer-ho. Pressionant la jugadora que té la pilota, evitant cistelles fàcils i castigant les errades de les rivals vam aconseguir arribar al final del partit sense donar opcions per la remuntada de l’equip local. En atac es va veure també un bon nivell. Vau demostrar que sense tenir cap jugada planificada, sense bloquejos, sols amb la lectura del joc, una bona circulació de pilota i la tècnica individual necessària per superar en l’1x1 també es poden aconseguir moltes situacions d’avantatge.

Us agraeixo de tot cor a totes les jugadores de l’equip el partit que vareu regalar-nos el dia del meu aniversari. Tant l’Àfrica com jo ens sentim molt orgullosos de la vostra progressió i us animem a seguir treballant perquè encara ens queda molt per aprendre.

Moltes gràcies i fins dimarts!!!
 
 

Comentaris