Crònica Sènior masculí: C.B. St Narcís 68 – 78 Bàsquet Vilafant


Parcials: 12-12; 16-29; 21-19; 19-18

Juguen: Quiri, Nebot, Adri, Descamps i Brun (cinc inicial), Vicente, Sergi, Crous, Ignasi, Quique, Àngel i Andreu.


Primer quart

Bon inici de partit, on sortim més posats que el rival i dominant joc i marcador. Però després del temps mort demanat per l’entrenador local, comencem a perdonar en atac, fallant bàsquets fàcils i llançaments exteriors, i això permet al rival igualar el marcador al final d’ aquest quart.

Segon quart

Recuperem el ritme de l’ inici, però encara poc intensos en defensa. Anem millorant minut a minut, imposant el nostre joc i donant cada cop menys opcions al St. Narcís en atac. Tornem a dominar el joc i el marcador.

Tercer quart

Reiniciem el partit i continuem dominant, tot i la zona que ens planten, trobem bones situacions per generar des del contraatac i bon encert en el tir exterior, i això ens permet arribar a l’ últim quart mantenint l'avantatge.

Últim quart

Un parell de cistelles seguides fan que el St. Narcís es creixi i ens posa en situació complicada, però reaccionem bé i ràpid, i ens tornem a posar el mono de treball. Intercanvi de cistelles i partit trencat, és el que marca la part final del partit.

 
Segon partit, segona victòria, i ara toca un rival que també ha guanyat els dos partits i que ens posarà a tota prova. A seguir….

Comentaris