Crònica Sots 25 masculí: B.Vilafant 62 - 52 CB Castelló


Partit per inaugurar la temporada i la categoria.

Han jugat, Pere, Ignasi, Andreu, Quique, Castillo, Sergi López, Sajet, Descamps, Crous, Gascon i Peral.

1q. Amb dos ritmes diferents, mentre hem portat el pes del partit marcant el ritme, hem estat capaços de liderar-lo en el marcador. A la que hem baixat el llistó, el joc lent beneficia al Castelló i es recuperen i posen davant del marcador.

2q Comencem amb la mateixa dinàmica que el final del primer quart, seguim amb poca activitat defensiva, que no ens deixa agafar un bon ritme en atac, l'avantatge s'eixampla.

3q Millorem en el ritme i comencem a creure en el ritme alt, però estem molt fluixos en confiança i en ritme competitiu, ens costa molt tenir encert en llançaments de 3 i tirs lliures, i generar avantatges, o simplement jugar, 1x1, per falta alarmant de confiança. Tot i així les diferenciés en punts es mantenen en -6.

4q. Seguim amb les puntuacions baixes, competint però un partit de molts baixos percentatges. Tot i així som capaços de capgirar el marcador i guanyar el partit.

El resultat no tapa el fet que estem força lluny del model de joc que estem buscant, tenim molt de marge de millora, especialment en el capítol de confiança, en les idees noves i velles que estem intentant conjuntar. Ser capaços d'accelerar el ritme i ser més competitius més temps, deixar d'interpretar la partitura i començar a jugar.

La part positiva, estem molt il·lusionats, amb ganes de millorar, i convençuts que ben aviat estarem tots remant en la mateixa direcció. Per la resta

Treball, treball i treball.


Comentaris